Voor werkgevers

Jij hebt de leukste en beste werknemers die wanneer het nodig is voor jou en je bedrijf klaarstaan. Hoe mooi is het om in geval van ‘nood’ er ook te mogen zijn voor hen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat ziekteverzuim voorkomen of beperkt wordt?

 

Dankbaar is het woord dat altijd valt wanneer wij een werknemer in de praktijk ontvang wiens coach-traject door de werkgever aangeboden wordt. Kloppend wat ons betreft… balans in geven en ontvangen... een relatie in balans.

 

Zie je bij je werknemer dat hij of zij:

  • Minder lekker in zijn vel zit?
  • Laag in de energie zit en steeds vaker en langer ziek is?
  • Een vermoeide of zorgelijke indruk maakt?
  • Het allemaal even niet meer overziet en misschien wel minder nauwkeurig werkt?
  • Een overspannen indruk maakt?

 

 

En zou je willen dat hij of zij:

  • Onderdeel kan blijven uitmaken van het werkproces of zo snel mogelijk weer kan participeren?
  • Zich weer vitaal voelt en het ziekteverzuim hierdoor daalt?
  • Met frisse zin en moed het werk verricht, binnen een bepaalde tijd, waarvoor hij of zij aangenomen is?
  • Weer plezier uitstraalt op de werkvloer?

DAN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES.

Lagom Spirit biedt diverse trajecten op maat voor jouw werknemer of team.

Lees hieronder verder

 


  

Ik ben Claudia Kleine, oprichter van Lagom Spirit.

Ik ben gediplomeerd professioneel coach en combineer mijn specialisatie in stress en burn-out met mijn systemische achtergrond.

 

Mijn passie voor mensen en hun gelaagdheid en het feit dat ik als coach ben opgeleid bij een instituut dat van oorsprong therapeuten opleidt, maakt dat ik net een tandje dieper ga dan traditionele coaching.

 

Ik werk samen met collega's met een vergelijkbare achtergrond.

 

 


Voorbeeld casus

 

“Ze is al een half jaar ziek thuis, burn-out…”

 

Een medewerkster wordt door haar werkgever aangemeld. Ze is al een half jaar ziek thuis, burn-out en gestart met reïntegratie. Ze knapt echter niet op. Haar energieniveau blijft laag, concentratie is een issue en de fysieke klachten zijn nauwelijks afgenomen sinds ze thuis zit. Door de aanhoudende stressbeleving, ontstaan ook angstgevoelens bovenop die klachten.

Zaak om te starten met ontspannen en de opbouw van energie. We onderzoeken hoe de werk- en vrije dagen eruit zien, introduceren een dagschema en brengen daar rust (en pauzes) en ontspanningsactiviteiten in. We onderzoeken en maken afspraken over gebruik telefoon, tablets, de kwaliteit van slapen, ontspanningsoefeningen etc. We zetten verschillende ontspannings- en ademhalingsoefeningen in.  

 

Stap voor stap gaat het de goede kant op. Wanneer de energie toereikend is gaan we in op hetgeen wat zoveel energie heeft gekost en nog steeds kost. Het zijn vaak oude en aangeleerde patronen en overtuigingen die ons drijven in het leven en daarmee vragen we teveel van onszelf. 

 

Aan het einde van de begeleiding is zij volledig gereïntegreerd. Ze was blij met ons programma. ‘Ik voelde me begrepen en de begeleiding was ‘hands-on’, anders dan bij mijn psycholoog’ (die ook daadwerkelijk iets anders doet).

 

Lagom spirit werkt onder andere voor: