Ken je zo’n moment waarop alles mee zit? Die vrije parkeerplek op het winkelcentrum.. Het laatste artikel in een schap.. Die opdracht die je hebt weten binnen te halen… Onbewust heb jij dit voor jezelf weten te manifesteren. Hoe mooi zou het zijn om nu ook bewust te gaan manifesteren?!

In het Parool een goed artikel over nationale vermoeidheid na maanden thuiswerken. Voorkom dat de vermoeidheid omslaat in spanningsklachten, overspanning of een burn-out.

Lagom Spirit houdt de berichtgeving rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt het landelijk advies. Bij deze informeer ik je graag over de genomen voorzorgsmaatregelen.

We blijven zoveel mogelijk thuis… maar dat zijn we (veelal) niet gewend. Ineens werken we thuis, zijn we juf of meester en zijn we beperkt in onze bezigheden. Geen afspraken met anderen, geen sportklasjes, geen uitjes… Hoe blijf je toch in balans? In dit blog geef ik 5 tips om je balans te hervinden of te behouden.

Het is voor het eerst in een tijdschrift dat ik kennis maakte met de term ‘Lagom’ [spreek uit: Lɑ̀-gom]. Lagom is een Zweeds woord wat zoveel betekent als ‘niet teveel, niet te weinig – precies genoeg’. In balans dus, in evenwicht. Lagom leven gaat over

In de workshop Stress aan het woord leer je hoe je jouw stress- en energie niveau kunt beïnvloeden. Hierdoor kun je beter omgaan met stress en meer energie overhouden voor de belangrijke dingen in het leven!

Ervaar jij op je werk regelmatig spanning? Heb je de hele dag het gevoel dat je ‘aan’ staat? Kom je aan het eind van de dag vaak energie tekort? Dan is deze 3-delige workshop Stress aan het woord van onschatbare waarde voor jou!

Ga jij aan jouw dromen en wensen voorbij? En is het niet eens tijd hier verandering in aan te brengen? Maak een eerste stap richting jouw dromen en verlangens.


Op zaterdag 25 mei tussen 13.00 en 16.30 uur houdt Claudia samen met Nana Open Huis in hun praktijkruimte voor coaching, workshops en trainingen.