OPSTELLINGENDAG (SYSTEMISCH WERK) – zaterdag 30 oktober op Landgoed Gooilust
“Het onzichtbare wordt zichtbaar…” Wil jij inzicht krijgen in de dynamieken die er spelen in jouw (familie)systeem? Wil je graag een vraag, thema of patroon bij jezelf systemisch onderzoeken?Ben je coach of therapeut en wil je een van je cliënten systemisch inzicht geven? Ben je benieuwd naar deze methode en wil je ervaren wat het jou kan brengen? Dan is deze dag écht iets voor jou!

Psychische klachten, overspannenheid of burn-out 'big piece of the pie'
Meer dan een kwart van het totaal aantal verzuimdagen in Nederland houdt verband met psychische klanten, overspannenheid of burn-out. Dit blijkt uit de Arbobalans 2020 van TNO.

Vanaf vandaag tot 19 januari gaat Nederland in een lockdown. Dit heeft consequenties voor o.a. winkels, scholen en diverse overige (contact-)beroepsgroepen. Onze dienstverlening kan voortgezet worden. Dit kan op een aantal manieren.

Ken je zo’n moment waarop alles mee zit? Die vrije parkeerplek op het winkelcentrum.. Het laatste artikel in een schap.. Die opdracht die je hebt weten binnen te halen… Onbewust heb jij dit voor jezelf weten te manifesteren. Hoe mooi zou het zijn om nu ook bewust te gaan manifesteren?!

In het Parool een goed artikel over nationale vermoeidheid na maanden thuiswerken. Voorkom dat de vermoeidheid omslaat in spanningsklachten, overspanning of een burn-out.

Lagom Spirit houdt de berichtgeving rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt het landelijk advies. Bij deze informeer ik je graag over de genomen voorzorgsmaatregelen.

We blijven zoveel mogelijk thuis… maar dat zijn we (veelal) niet gewend. Ineens werken we thuis, zijn we juf of meester en zijn we beperkt in onze bezigheden. Geen afspraken met anderen, geen sportklasjes, geen uitjes… Hoe blijf je toch in balans? In dit blog geef ik 5 tips om je balans te hervinden of te behouden.

Het is voor het eerst in een tijdschrift dat ik kennis maakte met de term ‘Lagom’ [spreek uit: Lɑ̀-gom]. Lagom is een Zweeds woord wat zoveel betekent als ‘niet teveel, niet te weinig – precies genoeg’. In balans dus, in evenwicht. Lagom leven gaat over

In de workshop Stress aan het woord leer je hoe je jouw stress- en energie niveau kunt beïnvloeden. Hierdoor kun je beter omgaan met stress en meer energie overhouden voor de belangrijke dingen in het leven!

Ervaar jij op je werk regelmatig spanning? Heb je de hele dag het gevoel dat je ‘aan’ staat? Kom je aan het eind van de dag vaak energie tekort? Dan is deze 3-delige workshop Stress aan het woord van onschatbare waarde voor jou!

Meer weergeven