TNO-onderzoek: Burn-outklachten onder jongeren een groeiend probleem
In 2022 gaf 1 op de 4 werknemers in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar aan burn-outklachten te ervaren. Uit cijfers van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en het CBS blijkt...

Familieopstellingendagen naast Siertuin Gooilust
“More than meets the eye…” Probeer jij al langere tijd een verandering in te zetten wat maar niet wil lukken? Zorg jij misschien wel meer voor anderen dan voor jezelf? Ben jij eraan toe om zicht te krijgen op hoe jouw familiesysteem hier invloed op heeft? Dan ben je van harte welkom tijdens een opstellingendag!

Psychische klachten, overspannenheid of burn-out 'big piece of the pie'
Meer dan een kwart van het totaal aantal verzuimdagen in Nederland houdt verband met psychische klanten, overspannenheid of burn-out. Dit blijkt uit de Arbobalans 2020 van TNO.

In het Parool een goed artikel over nationale vermoeidheid na maanden thuiswerken. Voorkom dat de vermoeidheid omslaat in spanningsklachten, overspanning of een burn-out.

Het is voor het eerst in een tijdschrift dat ik kennis maakte met de term ‘Lagom’ [spreek uit: Lɑ̀-gom]. Lagom is een Zweeds woord wat zoveel betekent als ‘niet teveel, niet te weinig – precies genoeg’. In balans dus, in evenwicht. Lagom leven gaat over

Ontstressen kun je leren – gewoon klein beginnen!