Een gebrek aan ontspanning en een toename van stress is meestal een geleidelijk en onbewust proces”

Omgaan met Stress

Je hebt het druk. Je leven is gevuld met prikkels en je staat nagenoeg de hele dag 'aan'. Werken beperkt zich niet alleen tot op de werkvloer. Tegenwoordig checken we ook thuis onze werkmail, staat de telefoon de hele dag aan en zijn we ook op onze vrije momenten beschikbaar voor vragen van collega's of leidinggevende. De werk- privé balans komt steeds meer onder druk te staan.  Je gaat meer dan eens over je eigen grenzen heen. Ongemerkt 'moet' je van alles: op het werk, thuis, sociaal gezien. Je probeert daar op jouw eigen manier mee om te gaan. Je volgt vaak bekende maar oude, aangeleerde patronen die eigenlijk niet meer voor je werken. Herkenbaar?

 

Een gebrek aan ontspanning en een toename van stress is meestal een geleidelijk en onbewust proces. Ook vermoeidheid en lusteloosheid sluipen erin. ‘Ineens’ voel je dat je tegen je grenzen aanzit of bedenk je: dit wil ik niet meer!

Coaching Stress management Burn-out preventie

Ik help je graag weer rust en balans te vinden. In de oase van rust op het landgoed Gooilust ga ik niet alleen met jou aan de slag om die oude patronen te onderzoeken en om te buigen, maar zet ik ook de omgeving in om de rust in jezelf te vinden en terug in balans te komen. De natuur leeft ons als geen ander Mindfulness voor!

 

Ervaar je eenmaal weer rust en ontspanning, dan vergroot dit je veerkracht en levert dit je positieve energie. Hierdoor zit je lekker in je vel en kun je beter omgaan met zowel verandering als tegenslag.