Omgaan met Stress

"Hoe gaat het met je? Druk!" Een veel gestelde vraag met een inmiddels bijna uniform antwoord. Dagelijks ervaren we dat we druk zijn. 'Lekker druk' hoor ik ook steeds vaker. Maar is het wel zo 'lekker'? En doe je er iets mee of doe jij er nog een schepje bovenop als je vindt dat het nodig is?

 

Teveel 'druk' kan leiden tot stress en wanneer je geen rust neemt kan stress zo toenemen dat het overmatige stress wordt. Dat is het moment waarop je klachten gaat vertonen, zowel fysiek als mentaal. Je verandert in je functioneren, in je gemoedstoestand...je voelt dat je niet meer zo lekker in je vel zit. Dit gaat heel geleidelijk en vaak zonder dat je je dit bewust bent.

 

Tijd om in te grijpen!

 

Een gebrek aan ontspanning en de toename van stress is een geleidelijk en onbewust proces

 

 

Ik help je graag weer rust en balans te vinden. In de oase van rust op het landgoed Gooilust (Hilversum) of online via Zoom ga ik niet alleen met jou aan de slag om die oude patronen te onderzoeken en om te buigen, maar zet ik ook de omgeving in om de rust in jezelf te vinden en terug in balans te komen. De natuur leeft ons als geen ander Mindfulness voor!

 

Ervaar je eenmaal weer rust en ontspanning, dan vergroot dit je veerkracht en levert dit je positieve energie. Hierdoor zit je lekker in je vel en kun je beter omgaan met zowel verandering als tegenslag.

 

Tarieven

 

Op basis van een intake gesprek onderzoeken we wat nodig is. Of een individueel coachingstraject of groepstraining (lokatie 's Graveland (Hilversum)).

 

Meer informatie?

Vul dan onderstaand contactformulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse of vragen hierover? Neem gerust contact op.