Over mij

Mijn naam is Claudia Kleine- Dopper, psychodynamisch en systemisch coach. Ruim 18 jaar heb ik gewerkt binnen veranderprojecten bij een commerciële organisatie . Mijn ervaring en kennis uit het bedrijfsleven zijn meer dan waardevol in mijn coaching. Ik weet hoe het eraan toe kan gaan in grote organisaties en herken de mogelijke spanningsvelden.

 

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige in de worsteling voor balans. Na een fikse burn-out zijn bij mij vragen bovengekomen als: ‘Hoe is mij dit overkomen? Hoe heb ik alle signalen gemist? En waarom zie ik dit bij meerdere mensen om mij heen gebeuren? Het fascineerde en verwonderde mij en iets in mij wilde hiermee verder. Een mooi loopbaancoachingstraject leerde mij dat ik vooral de creativiteit moet opzoeken. Wat ik mij toen nog niet realiseerde is dat alles bij elkaar zouden komen in Lagom Spirit. Coaching is voor mij een creatief proces en ik krijg er energie van om met mensen aan de slag te zijn en onderdeel uit te mogen maken van hun proces.

 

mijn missie met Lagom spirit is mensen hun balans laten vinden


Ik ben leergierig, nieuwsgierig maar vooral geïnteresseerd. Ik ben betrokken, respecteer ieders proces en word blij van elk nieuw inzicht dat voorkomt uit de coachingssessies of programma's.

 

Opleiding en training 

- Professioneel Coach  op Practitioner niveau

(met Europees EQA-keurmerk op Practitionerniveau en CPION accreditatie (erkende Post HBO Registeropleiding).

 

- 'Familieopstellingen en Organisatieopstellingen'

 

-'Burn-out - een holistische aanpak'

 

Aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel  doceer ik  Burn-out en stress binnen verschillende opleidingen.

 

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezin, spreek ik graag af met familie, vrienden en kennissen, zoek ik graag de buitenlucht op, luister ik veel naar muziek en fotografeer ik graag.

 

Lagom Spirit Claudia Kleine- Dopper

Het Zweedse gedachtegoed voor een leven in balans spreekt mij aan

Wat betekent het woord Lagom? Lagom is Zweeds en staat voor ‘niet te veel, niet te weinig’, oftewel: in balans.

 

Het Zweedse gedachtegoed voor een leven in balans spreekt mij aan. Ik ervaar niet alleen zelf, maar zie ook om mij heen, de worsteling om in evenwicht te blijven, je balans te houden…wat dat ook voor een ieder mag inhouden.

 

Dat gevoel van 'lekker in je vel zitten' is persoonlijk en is afhankelijk van verschillende factoren. Om die reden werkt Lagom Spirit samen met verschillende experts op het gebied van stress en  burn-out.

 

Samenwerkingspartners zijn o.a.:

Mee-gaan (Marleen Korstanje)

Pulpo coaching (Peggy Klein)

 

"Ik voelde me veilig en thuis bij je, alles kan ik bij je kwijt. Je bent oordeelloos. Ik vind het fijn dat je met verschillende methodes werkt en we niet alleen op de stoel zitten. En de plek waar je zit... is geweldig!"