Over

Claudia

Mijn naam is Claudia Kleine- Dopper, psychodynamisch en systemisch coach. Ruim 18 jaar heb ik gewerkt binnen veranderprojecten bij een commerciële organisatie . Mijn ervaring en kennis uit het bedrijfsleven zijn meer dan waardevol in mijn coaching. Ik weet hoe het eraan toe kan gaan in grote organisaties en herken de mogelijke spanningsvelden.

 

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige in de worsteling voor balans. Na een fikse burn-out zijn bij mij vragen bovengekomen als: ‘Hoe is mij dit overkomen? Hoe heb ik alle signalen gemist? En waarom zie ik dit bij meerdere mensen om mij heen gebeuren? Het fascineerde en verwonderde mij en iets in mij wilde hiermee verder. Een mooi loopbaancoachingstraject leerde mij dat ik vooral de creativiteit moet opzoeken. Wat ik mij toen nog niet realiseerde is dat alles bij elkaar zouden komen in Lagom Spirit. Coaching is voor mij een creatief proces en ik krijg er energie van om met mensen aan de slag te zijn en onderdeel uit te mogen maken van hun proces.


Het Zweedse gedachtegoed voor een leven in balans spreekt mij aan

Ik ben leergierig, nieuwsgierig maar vooral geïnteresseerd. Ik ben betrokken, respecteer ieders proces en word blij van elk nieuw inzicht dat voorkomt uit de coachingssessies of programma's.

 

Opleiding en training 

- Professioneel Coach  op Practitioner niveau

(met Europees EQA-keurmerk op Practitionerniveau en CPION accreditatie (erkende Post HBO Registeropleiding).

- 'Familieopstellingen en Organisatieopstellingen'

-'Burn-out - een holistische aanpak'

 

In opdracht van de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel ondersteun ik de opleidingen voor Professioneel Coach, Leefstijlcoach en de Systemisch opleiding en doceer ik de lesdag Burn-out en stress voor de opleiding Leefstijlcoach.

 

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezin, spreek ik graag af met familie, vrienden en kennissen, zoek ik graag de buitenlucht op, luister ik veel naar muziek en fotografeer ik graag.

Lagom Spirit Claudia Kleine- Dopper