Workshop ruimte huren?

 

  

Workshop ruimte te huur in 's Graveland (Hilversum):

 

- droom jij van een ruimte voor jouw workshop midden in de natuur, naast een geweldige Siertuin?

 

- zoek jij een ruimte voor hele dag?

 

- wil jij een ruimte die je eenmalig (of vaker op terugkerende dagen) per keer kunt huren?

 

- is jouw groep niet groter dan 12 personen?

 

Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze prachtige locatie midden in het 'Landgoed Gooilust' omringd met bos en een unieke siertuin, kun jij jouw workshop of training verzorgen voor groepen tot maximaal 12 personen. Verzorgd met koffie, thee en wat lekkers kun je met jouw groep vertoeven op deze sfeervolle locatie.

Optioneel tegen meerprijs te boeken is een verzorgde lunch, frisdrank en borrel met hapjes. We denken graag met jou mee.

 

 

 

De workshop ruimte met dit prachtige uitzicht over de siertuin, van ongeveer 30m2, verhuren we voor een hele dag voor een training, workshop of teamdag. Centraal gelegen nabij Hilversum en gratis parkeren voor de deur.

 

Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen via onderstaande button

 

 

 

"Al meerdere keren deze fantastische locatie mogen huren voor onze trainingen. Een rustgevende plek, midden in de natuur. Claudia zorgt voor een warm ontvangst, lekkere tussendoortjes en een fijne lunch. De siertuin is echt een cadeautje! Heerlijk om een wandeling te maken tijdens de pauze." - Rianne (coach)

 

"Wat een prachtige plek is Gooilust. En Claudia regelt het fantastisch met verse lekkernijen en prettige persoonlijke afstemming.

Dank voor het warme welkom!" - Marianne (coach)